Read more: 9 Killer Blogspot SEO Tips For bloggers Follow us: @denharsh on Twitter | shoutharsh on Facebook

mandag den 13. oktober 2014

Artikel: Bedste funktioner i Chromecast

Googles Chromecast gør dit "dumme" tv til et SmartTv. Den blæser indholdet fra din smartphone eller tablet op på dit Tv i stuen eller soveværelset.
De vel nok mest brugte funktioner i Chromecast er "Casting" af Netflix og Youtube, men den lille HDMI dongle har mere at byde på.
Jeg vil i denne guide liste de features, som jeg selv finder mest brugbare ved Chromecast. Lad os komme i gang.





  • Brug dine egne billeder som pauseskærm
Hvis du har uploadet dine personlige billeder til Googles billedtjeneste Picasa har du mulighed få at bruge dit TV som billedfremviser via Chromecast
Fra Chromecast appen på din smartphone, navigere du i menuen til "Backdrop" Nu kommer du til en oversigt over dine Chromecasts. Tryk nu på tandhjulet i højre hjørne og vælg så "Dine billeder" og hvilke albums der skal vises billeder fra. Nu kan du bruge din chromecast som digital billedramme.  Personlig synes jeg det er hyggeligt, at se mine personlige billeder, fremfor de forudbestemte. 



  • Cast din aktuelle Google Chrome tab fra PC via Chromecast
Du kan caste din aktuelle fane fra Google Chrome Browseren op på dit tv via. den udvidelse til Chrome som hedder "Google Cast" søg efter "Google cast extension" på google. Dette er specielt nyttigt, hvis du skal vise indhold fra din chrome browser frem for andre. 






  • Cast lokalt indhold fra din PC til Chromecast via. Plex Mediaserver
Med Plex mediaserver har man mulighed for at streame sit lokale indhold fra PC til Tv via Chromecast. Læs mere om Plex her


  • Cast Html video fra Chrome browseren til dit Tv via. Chromecast

Afspiller man en html video i Chrome browseren til Android har man mulighed for at Caste videoen til sit Tv via Chromecast. Find ud af om videoen er kompatibel ved at gå til fuld skærm. Er videoen kompatibel vil der fremkomme et Cast ikon i venstre hjørne af videoen.


  • Spejl din Android smartphone på dit tv via Chromecast.
Via Chromecast appen til Android har du mulighed for at Caste indholdet på en smartphone skærm op dit Tv. Denne funktion er dog stadig i beta og virker derfor ikke til alle Android enheder endnu. Klik her for at se om din Android Enhed er klar.


Som du kan se, har chromecast en række brugbare funktioner, som ikke bliver reklameret godt for ud af boksen.
Denne artikel vil blive opdateret i takt med, at der kommer nye funktioner til Chromecast.
Har du endnu ikke købt en Chromecast, eller kunne du tænke dig en mere til samlingen, så få en god pris her

Hvis du kunne lide dette indlæg, så klik "Synes godt om" øverst. Smid gerne en kommentar med ris, ros eller spørgsmål. Følg bloggen på Twitter, Google Plus eller Pr. Email.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar