Read more: 9 Killer Blogspot SEO Tips For bloggers Follow us: @denharsh on Twitter | shoutharsh on Facebook

mandag den 13. august 2012

Apps: eTilbudsavis - Find de bedste tilbud i nærheden af dig

Med eTilbudsavis kan du finde ugens bedste tilbud fra et udvalg af dagligvarebutikker nær dig.
Vi kender det allesammen, vi står og mangler smør, mel eller måske en ny iPad, men hvem har de bedste tilbud på disse varer og hvor langt skal jeg køre for at få fingrer i dem?
Det spørgsmål hjælper eTilbudsavis med at svare på.



Lad os sige, at du står og skal bruge 100 pakker smør til et arrangement og ønsker at finde ud af, om nogle af de kendte dagligvarebutikker har tilbud på smør. Du åbner eTilbudsavis på din smartphone og søger på smør, indenfor en radius af, lad os sige, 5 km. Via GPS'en i din smartphone finder eTilbudsavis nu alle tilbud på smør indenfor en radius a 5 km - ret smart!
Du har nu fundet det tilbud på smør, som du vil handle og trykker derfor på det. App'en fortsætter nu ind på en side med flere informationer om det valgte tilbud, blandt andet med distancen til tilbudet, hvornår tilbudet udløber og giver mulighed for at sende tilbudet til en indbygget indkøbsliste i app'en.
Yderligere har du i app'en mulighed for at se en top 25 over de mest sete tilbud i denne uge, samt at finde butikker i nærheden af din nuværende position.
eTilbudsavis.dk finder du stort set de samme funktioner som i app'en, her kan du dog bladrer gennem alle tilbudsaviserne, samt oprette dig som bruger og derved gemme dine favorit tilbud.

eTilbudsavis findes i AppStore og Google Play.

Beskyt din iPhone, få covers hos Coolskins.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar